Zondagmorgen bijeenkomsten

Lieve Berea-familie,

Ja, we beginnen ook weer met zondagochtend bijeenkomsten! Het plan is om voorlopig een aantal weken iedere week op zondag een samenkomst te hebben, maar ochtenden en avonden af te wisselen. De ochtenden met aanbidding, een korte krachtige boodschap, en ook voor kinderen. De avonden hebben meer een “upperroom” karakter. Zie ook de agenda

We nodigen je hierbij uit om aanstaande zondagmorgen om 10:30 uur naar de Dance Academy in het Honig complex te komen. Gezinnen met kinderen zijn ook zeker welkom. We hebben de organisatie voor de kinderen nog niet helemaal rond, maar laat dat je niet weerhouden. Voor de allerkleinsten is er een babyhoek in de voorruimte, waardoor je wel alles kunt blijven volgen. 

Dus:
Berea samenkomst @ Riverland Dance Academy
Zondag 30 augustus 10:30 uur
Adres: Honigcomplex, Waalbandijk 12F, Nijmegen (zo’n 50m links van Riverland ingang)
Ingang: “Danslokaal” / “Beachfabriek” – 2 smalle ijzeren trappen naar 1e verdieping en dan door de hele grote hallen steeds rechtdoor lopen.
Maatregelen: We gaan er van uit dat iedereen zijn eigen verantwoordelijk neemt door thuis te blijven bij luchtwegklachten en veilige afstand tot elkaar te blijven bewaren. In verband met de kwetsbare dansvloer vragen we de houten vloer niet met schoenen te betreden.