Zing mee op de EP van Jasper en Elja!

Aankomende zondag (3 maart) gaan Jasper en Elja na de dienst het laatste stukje opnemen van één van de nummers die ze eind van de maand gaan uitbrengen. Iedereen die het leuk vindt om hier bij mee te zingen is van harte welkom, er is niet veel talent voor vereist!

Het idee is dat we met een groep mensen van 12:15 – 12:30 in één van de kinderdienstlokalen het refrein van hun nummer ‘U Bent Zo Goed’ gaan zingen. De tekst is heel makkelijk: ‘Woho-hoho, U bent zó goed voor mij’. We zullen dit een aantal keer herhalen en er is alle vrijheid om tussen de takes door er tussen uit te gaan of er bij aan te sluiten.

Uiteindelijk worden de takes over elkaar heen gemixt en zal dit als een prachtig publiek gaan klinken.Je hoeft je niet van te voren aan te melden, maar denk er eens over na of je het leuk lijkt om hierbij mee te doen. Spoor ook anderen aan om mee te zingen, hoe meer mensen mee doen, hoe leuker!

Zondag zal het ook nog kort in de dienst benoemd worden. De EP van Jasper en Elja wordt op 23 maart uitgebracht, deze zal 5 nummers bevatten met onder andere hun single ‘Sta Op En Schitter’.