Wat is Alive?

ALIVE: een groep met jongvolwassenen die het lef hebben om te leven in volheid (Joh.10:10). We zullen elkaar aanmoedigen, aanvuren en versterken in onze identiteit als zonen en dochters. We willen Gods geest inademen in onze longen en zijn liefde, genade en kracht uitademen in ons dagelijks leven. 

Alive Connect vindt (om de week) plaats op de vrijdagavond. We zullen gezellig samen eten en elkaar opbouwen (worshipavond, spreker uitnodigen, getuigenissen delen, bijbelstudie etc.). De eerste maanden staan in het teken van pionieren; wat werkt en wat niet? We geloven dat Heilige Geest spreekt en willen Zijn stem volgen. 

Concreet; 
* Kick-off weekend (22 & 23 november)
* Start 18.00 uur
* Locatie @ Sybrig (Hatert) 

Belangrijk; we willen dat er ruimte is voor kwetsbaarheid, openheid en sterke relaties. Hier is veiligheid en een stabiele groep voor nodig. Als je je hiervoor opgeeft vragen we commitment van je (aanwezigheid bij de vrijdagavonden). 

Wij zijn ontzettend enthousiast en nodigen je van harte uit om onderdeel te zijn van deze fantastische groep mensen!Klik op onderstaande link om je op te geven; 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3-Zbc2B_PqASYtBEqfUQXZ75tt_X42eT4k4GXmuws2hOhXw/viewform?usp=sf_link