Volgende CoPN bijeenkomst- 26 januari

Hallo ondernemers en starters uit Nijmegen en omstreken!
Het einde van het jaar is weer in zicht! De kerstversieringen zijn van de
zolder gehaald en alle familie-, kerst- en eindejaarsdiners worden
voorbereid.

Vanuit het COPN zijn we in de tussentijd ook bezig geweest met het
uitwerken van de plannen voor 2019! En wij kijken enorm uit naar wat
2019 ons gaat brengen!

Om het jaar goed te beginnen nodigen wij jullie graag uit voor onze volgende bijeenkomst op 26 januari aanstaande . 
Voor deze nieuwjaarsbijeenkomst gaan we weer naar het Van der Valk hotel Lent! Het wordt weer een bijzonder leerzame en inspirerende bijeenkomst met als thema “Ondernemen doe je niet alleen!

We beginnen om 9:00 uur met koffie thee en wat lekkers en we hebben een mooi programma samengesteld. De ochtend zal tot +/- 12:30 duren.

Onderneem meteen actie en wacht niet tot om morgen te beslissen!

Toekomst
Wij zijn enthousiast over wat God aan het doen is op dit moment en willen graag Zijn plannen volgen. Met het oog op de toekomst mag je alvast 18 mei en 28 september 2019 noteren.
Deze ochtenden zullen, net als de vorige bijeenkomsten bestaan uit een mooie combinatie van inspiratie en relatie met de link naar ondernemerschap. Er zullen inspirerende sprekers uitgenodigd worden die ons mee zullen nemen in diverse sessies met als rode draad;

Christen zijn en ondernemen, welke invloed kan ik daardoor uitoefenen op mijn omgeving en waar loop ik tegenaan? Ondernemen doe je niet alleen. 
 

Ook zijn we bezig om naast de 3 centrale bijeenkomsten een aantal mooie momenten te organiseren. Meer hierover in januari, dus mis het niet.
Voor nu wensen we jullie allemaal hele mooie feestdagen in gezelschap van je geliefden en dierbaren. Wij wensen jullie een gezond en gezegend 2019!

Namens COPN,

Yvonne, Stan, Henk, Carlijn en Hernany