Update vanuit het Leidersteam

Afgelopen jaar zijn we, zowel binnen ons team als ook gemeentebreed, door een aantal transities heen gegaan. Des ondanks zijn we dichter naar elkaar en naar God toe gegroeid. Er zijn nieuwe connecties ontstaan met Dunamis in Brazilië, en ons contact met Brian Connolly is verdiept. In het verleden zijn er meerdere malen woorden gesproken, over mensen/ministries vanuit het buitenland, die Berea en Nijmegen zouden komen dienen. Ook John Keating heeft altijd vanuit deze rol gefunctioneerd. Het is gaaf om te zien hoe dit nu weer wordt bevestigd!

Als team ontmoeten elkaar op meer regelmatige basis dan dat dit eerder het geval was en nemen we, naast alle functionele zaken, tijd om samen te (aan)bidden en te vasten. Het ‘samen dromen’ over en voor Berea is, tot op heden, een terugkerend element. Hoe belangrijk en verbindend is het om samen te dromen en God daar doorheen te laten spreken!

Het samen bouwen aan de plannen voor de toekomst is uitvoerig besproken tijdens de visiezondag+vervolgzondag, dus daar gaan we nu niet verder op in. (Deze ochtenden zijn te beluisteren via deze link).

De komende tijd gaan we als team aan de slag met een aantal online trainingen via de Pastorscoach en zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor de activiteiten die de komende maanden op de jaaragenda staan. 

Daarnaast hebben wij regelmatig contact met Piet van Walsem en Gerard Keurentjes, onze adviseurs van buiten. Hun input en tijd wordt enorm gewaardeerd! Piet spreekt dit jaar, 1x per maand, over identiteit&regeren binnen Gods koninkrijk. Wijzelf spreken over hoe we samen aan Berea als gemeente bouwen, in lijn met de richting die we nu ingeslagen zijn.

En, als laatste, zijn we blij dat jij deel bent van deze gemeente! We kunnen niet zonder jou en jouw input en zijn dankbaar voor iedereen die mee wil bouwen en dromen! Bedankt dat je samen met ons wil investeren.

Nogmaals: heb je een verlangen of droom voor Berea? Laat het ons weten!! We stellen dit enorm op prijs!

Namens het leidersteam,

Petra en Jaco