Update: Leidersteam

Het is al weer even geleden en dus tijd voor een update! Afgelopen jaar stond in het teken van missie, visie en de waarden voor onze Berea familie. Een mooi en intens proces voor ons als team.

Waar staan we nu?
We geloven dat we in een tijd leven waarin een bijzondere shift plaats vindt in de geestelijke atmosfeer. Niet alleen binnen Berea, maar wereldwijd! Hierdoor krijgen we de mogelijkheid om samen met jou een geweldige impact te hebben op de plek waar we leven, werken en zijn. Het is ons verlangen dat Berea een gemeente is waar alles draait om de tegenwoordigheid en ontmoeting met God, om familie en vaders en moeders die investeren in de volgende generatie. We geloven dat God ons aan het voorbereiden is op iets moois, waarvan we de impact nog niet kunnen overzien, omdat we leven vanuit overwinning in Hem! Gods belofte uit Jesaja, is wat we zien voor Berea en voor jou persoonlijk: ‘Sta op, wordt verlicht, want uw licht komt en de heerlijkheid van de Heer gaat over u op’ (Jesaja 60:1-2, NBG51)

De afgelopen maanden zijn we bezig om onze visie binnen de verschillende ministries nog meer vorm te geven, zodat elke ministry vanuit haar kracht mee bouwt aan de gemeente. Door middel van connectgroepen en tracks bouwen we aan kleine ‘gezinnen’ binnen de grote familie en vanuit Missions zijn we praktisch actief in de stad en buiten Nederland. Onze focus dit jaar op teambuilding, zowel binnen ons eigen leidersteam als ook binnen alle andere teams. Eens in de maand ontmoeten we elkaar als team. Naast alle praktische zaken hebben we dan een tijd van aanbidding en bidden we samen! Als laatste zijn we nog steeds actief binnen Global Legacy, een netwerk wat andere gemeente met elkaar verbindt en is er regelmatig onderling contact.

We zijn blij met jou binnen de Berea familie! Heb je vragen, ideeën, een nieuw initiatief wat je wilt starten of wil je gewoon eens doorpraten, voel je vrij om altijd contact op te nemen. Op de website vind je alle contactgegevens.

Theo, Petra en Jaco