Tickets voor een busreis naar de pinksterconferentie Opwekking

Vanuit Pinkstergemeente de Jozua bieden we jullie de mogelijkheid om op eerste pinksterdag samen met anderen met een bus naar de Pinksterconferentie Opwekking te gaan.

Het betreft de grootste christelijke conferentie: de Pinksterconferentie OPWEKKING van 7 t/m 10 juni.

Weet je niet precies wat er allemaal op zo’n conferentie gebeurt? Kijk dan eens naar deze reportage van de conferentie 2018

Wil je dit geweldige feest meemaken samen met 50000-60000 broers/zussen en zoek je vervoer dan is dit je mogelijkheid om bus tickets te bestellen.
De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden namelijk €20 (dit is voor een retour busreis naar Walibi Flevo in Biddinghuizen) Eten en drinken is hierbij niet inbegrepen!

Je kan hier je tickets bestellen

Twijfel je nog? Vraag maar eens aan de mensen die afgelopen Pinksterconferentie 2018 mee zijn geweest hoe het is geweest!

Het vertrek is om 07:30 uur vanaf de bushalte Hatertseweg 404, 6533GV Nijmegen. Omstreeks 20:00 uur wordt je weer op dezelfde locatie afgezet.

Namens Pinkstergemeente Jozua in Nijmegen,
Nick Selders


Vanuit Berea gaan er elk jaar mensen op persoonlijke titel naar deze mooie conferentie. Lijkt het je leuk om samen met anderen uit Berea te gaan, met of zonder bovenstaande busreis én wil je hier iets voor op touw zetten? Voel je vrij om een berichtje te plaatsen op de facebookpagina of de open facebookgroep!:)