Outdoor event zondag 11 november

Omdat we a.s. zondag geen dienst hebben aan de Burghardt van den Berghstraat, willen we jullie van harte uitnodigen voor een outdoor event. Het is Herfst, dus een fantastische mooie tijd om de natuur in te gaan. Dit event is voor jong en oud. We hopen zoveel mogelijk van jullie allen te ontmoeten op een prachtige plek, namelijk bij de Hatertse Vennen!  Gezamenlijk zullen we een wandeling van max. 5 km maken in de prachtige natuur. Tijdens deze wandeling hopen we op allerlei verschillende manieren geïnspireerd en uitgedaagd te worden door God zelf. Op een nieuwe en verfrissende manier elkaar ontmoeten….ben jij erbij?

LAAT HET UITERLIJK A.S. WOENSDAG WETEN VIA INFO@BEREANIJMEGEN.NL OF MELD AAN VIA HET FACEBOOKEVENT!!!

Waar: nabij de kaasboerderij de Diervoort: parkeerplaats de Diervoort , staddijk 17, 6603 LM Wijchen
Hoe laat: 11:00 uur

De route is aardig goed toegankelijk voor buggies/Kinderwagens. Dus alle kinderen zijn ook samen met hun ouders van harte uitgenodigd.
We zullen starten met koffie/ thee….dus neem een kan koffie/ thee mee en vergeet je beker niet. Eventuele versnaperingen is ook naar eigen invulling. Passende kleding en schoeisel is ook aan te raden. Een bijbel (of telefoon met bijbelapp) zul je sowieso nodig hebben!

Tot zondag!

Mark en Barbara Wolff