We geloven dat het belangrijk is voor iedereen die deel wilt uit maken van Berea Nijmegen, dat er naast de ontmoeting op zondag, door de week ook plaatsen zijn waar je jezelf kunt verbinden met anderen en waar je kunt groeien in je relatie met God. Dit creëert de mogelijkheid om uit te delen van wat je zelf ontvangen hebt. Onderdeel zijn van een connectgroep of track biedt daarnaast een geweldige mogelijkheid om op een laagdrempelige manier andere mensen beter te leren kennen en om relaties en vriendschappen op te bouwen.

Connectgroep

Wat kun je verwachten:

  • Aanbidding: God aanbidden door jezelf uit te drukken en zo dichter bij Hem te komen. Zijn hart meer te ontdekken en Hem beter te leren kennen.
  • Onderwijs: Iedere keer als je met je connectgroep bij elkaar komt zal er praktisch onderwijs gegeven worden. Je zult gaan ontdekken wat het betekent om in je eigen dagelijkse leven, te leven vanuit de cultuur van het Koninkrijk. Het onderwijs zal gewoon in het Nederlands worden gegeven.
  • Ministry: We geloven dat God door je leven heen wil werken. Daarom zal er in iedere connectgroep ruimte zijn voor gebed en voor woorden van bemoediging.

Connect track

Wat kun je verwachten:

Connect tracks zijn open groepen die op basis van een specifiek thema/interesse 6 tot 8 keer bij elkaar komen. Het aanbod kan hierdoor uiteenlopend zijn. Het is bedoeld om op een laagdrempelige manier in contact te komen met mensen binnen Berea en/of meer te weten te komen over een bepaald onderwerp die je aanspreekt of waar je meer over zou willen leren.

Wil je graag aansluiten bij een connectgroep of een connect track aanbieden, neem dan contact op met Jaco Smit via jaco@bereanijmegen.nl