Laatste kans om aan te melden voor het Hemels Huwelijk Seminar!

Heb je je nog niet aangemeld maar wil je wel graag deelnemen? Voor E40,- per persoon kun je nog aanmelden tót 28 augustus!

Op uitnodiging van Berea komen Willem de Vink en zijn vrouw, na de zomervakantie, dit interessante seminar aanbieden in Nijmegen! Willem is een veel gevraagd schrijver, tekenaar en predikant in Nederland. Een bekend werk van hem is o.a. het stripboek Jezus Mesias, wat vertaald is en gebruikt wordt in veel landen!

Behalve dat je meer wilt weten over Gods kijk op het huwelijk, zijn er verder géén voorwaarde voor aanmelding. Dus ook als je niet aangesloten bent bij Berea, niet getrouwd bent of geen relatie hebt; meld je gerust aan en voel je welkom!

Data: 
28 augustus, 11 en 25 september, 9 en 23 oktober, 6 november
Tijd:
19.30 – +/- 22.00 uur (inloop met koffie en thee vanaf 19.00uur)
Locatie:
Kerk van de Nazarener, De Gildekamp 60.02 Nijmegen
Kosten*:
Vroege aanmelding: (tot 1 juli) E 25,- p.p.
Reguliere aanmelding: (tot 20 augustus) E 30, – p.p.
Late aanmelding: (ná 20 augustus) E 40,- p.p.

info@bereanijmegen.nl of app naar 06-57190148

Links naar:
Hemels Huwelijk website
Hemels Huwelijk Hugs
Preek van Willem de Vink op zondag 12 mei in Berea

*Activiteiten zijn, binnen Berea, normaal gesproken gratis omdat er in de meeste gevallen geen tot minimale kosten aan verbonden zijn. Aan dit seminar zijn wel kosten verbonden en daarom vragen we hiervoor een bijdrage. Mocht dit een drempel vormen voor jou om aan te melden, neem dan contact met ons op via info@bereanijmegen.nl