Koken MOVE@Hatert

Dag mooie mensen van Berea Nijmegen,

Vanuit Move@Nijmegen hebben wij elke donderdag een outreach in Hatert. Met een geweldige team van 10 personen zijn wij daar wekelijks actief om de liefde van God te laten zien door middel van voetbal, spelletjes, kookactiviteiten en nog veel meer.

Voordat we de wijk in gaan eten wij als team een maaltijd en krijgen we een stuk onderwijs, zodat we geestelijk als fysiek klaar zijn om de liefde uit de delen.

Aangezien de teamleden rechtstreeks vanuit werk, of studie komen is het zeer fijn als iemand anders voor ons kookt. Momenteel komen we een aantal kokers te kort. Ben je enthousiast over Move@Hatert dan zouden we het fantastisch vinden als je ons wilt ondersteuning door een maaltijd te koken.
Praktische informatie:

 • Je kookt ongeveer 1x in de 6 weken;

 • Je kookt voor een groep van 6 tot 10 personen;

 • Het zou geweldig zijn als het eten naar Hatert wordt gebracht rond 18u. Mocht dit niet lukken dan kan het eten ook opgehaald worden;

 • Gemaakte kosten kunnen gedeclareerd worden.

  Ben je enthousiast om te koken, of heb je vragen dan kun je bij Jicke Kraaijenbrink (j.vandeweetering@gmail.com) terecht voor meer informatie.

  Ooit weleens achter een vuilniswagen willen werken? Dan is dit je kans!

  Naast kokers zijn wij op zoek naar personen (18+) die willen helpen met het ophalen van oud-papier voor Move@Hatert. Een keer per maand halen wij in samenwerking met DAR het oud-papier op in Nijmegen-Oost. Per keer verdienen wij ongeveer 250 euro voor twee uurtjes werken.

  Voor de volgende data zoeken wij nog vrijwilligers: 22/2, 22/3, 19/4, 17/5.

  Dus wilt u ons op een leuke en praktische manier ondersteunen geef je dan op bij mij om een keer mee te helpen.

Bedankt voor jullie betrokkenheid.

Met vriendelijke groet, Ruben Allen (namens het hele team).

ruben.v.allen@gmail.com