Kingdom Kids

Het afgelopen jaar hebben we een geweldig jaar met de kinderen achter de rug. We zijn blij en dankbaar voor alle medewerkers die iedere zondag weer de kinderen een boeiend en leerzaam programma aan  bieden.  Helaas gaan we afscheid nemen van Daniel en Sabine van de Garde en Hanna Kari (Adelaars) en Adi Derks (Kids Connect). Bedankt voor jullie tijd en inzet.

Als kinderwerkers hebben wij maar één droom; wij willen kinderen helpen Jezus te volgen, zodat ze tot hun doel komen en mee gaan bouwen aan Gods Koninkrijk.

Wil je meehelpen?
Het aantal kinderen wat we op een zondag mogen welkom heten groeit. Om de kinderen een veilige plek te kunnen bieden hebben we nog veel hulp nodig! Dit zijn de vacatures per groep:

Lammetjes:        1 kinderwerker
Adelaars:            3 kinderwerkers
Kids Connect      1 kinderwerker

Als je een hart voor kinderen hebt en deel uitmaakt van Berea Nijmegen ben je van harte uitgenodigd om deel te worden van ons actieve team kinderwerkers.

Stuur een mailtje naar: bereanijmegen@gmail.com

Ouders die hun kind of kinderen naar de Lammetjes brengen willen we vragen om zelf een zondag mee te helpen. Ook dit kun je aangeven door een mailtje te sturen naar bovenstaand adres.