Kerstactie 2018 – Helping Hands

Briefjes met cadeauartikelen erop voor de kerstactie van dit jaar. Mensen konden mensen zo'n briefje uitkiezen met wat ze willen kopen.
Kaartjes van afgelopen zondag

Er zijn drie manieren waarop je mee kunt doen met de kerstactie van Helping Hands:

  • Een financiële gift (NL28 RABO 0175 8698 63 t.n.v. Stichting Helping Hands in Nijmegen)
  • Het kopen van een specifiek product dat op een kaartje staat
  • Voor beide gezinnen een kerstkaart schrijven

De kaartjes met de specifieke producten zijn inmiddels op, maar giften zijn nog zeer welkom!
Geld/producten/kerstkaarten kunnen zondag 2, 9 en 16 december worden meegenomen naar Berea!

Helpen jullie mee om ons familie-zijn ook uit te delen aan deze kostbare mensen?! 

“Een paar maanden geleden heb ik aan God gevraagd wat Hij dit jaar wilde met Kerst voor Helping Hands. Een paar weken later kreeg ik een indruk en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik ben daar echt superenthousiast over geworden, omdat ik geloof dat als God zo specifiek iets zegt, hij daar ook zeker iets mee wil doen. Ik geloof dat dit iets bijzonders zal uitwerken in de levens van deze mensen en dat God ons als Berea-gezin daarvoor wil gebruiken.

Dit is niet het enige dat Helping Hands gaat doen, maar we willen ons met deze actie richten op twee gezinnen die God op mijn pad heeft gebracht. We gaan kerstpakketten maken voor mensen en we gaan dat doen met dingen die op hun hart liggen. We gaan niet alleen de basisproducten geven, maar we willen hen laten zien dat we hun zien, dat we hen kennen. Dat we juist de dingen willen geven die zo graag zouden willen maar die voor henzelf niet binnen bereik liggen. Het merk koffie dat ze zo lekker vinden, een uitstapje naar de dierentuin dat al heel lang op hun verlanglijstje staat, etc. Nu even niet een keer de Lidl en de Aldi maar hun favoriete producten waar hun hart sneller van gaat kloppen. Omdat God wil laten zien dat hij een vader is die niet alleen zorgt voor het hoognodige maar voor wie ook de verlangens van hun hart belangrijk zijn. En wij mogen dat laten zien 😊.

Ik hoop dat iedereen sowieso mee wil doen met het schrijven van twee kerstkaarten. Deze gezinnen hebben allebei een zeer zwak sociaal netwerk en zullen nauwelijks kerstkaarten krijgen. Laten we ze verrassen met een enorme hoeveelheid kerstkaarten, dat zullen ze geweldig vinden! Als je wilt, vraag aan God wat je voor deze mensen als bemoediging op de kerstkaart mag schrijven, zodat ze zich ook op die manier gezien zullen voelen. Natuurlijk is gewoon ‘een prettige kerst gewenst’ ook prima, bijbelteksten zijn niet zo geschikt voor deze mensen 😉.”