Helping Hands

Helping Hands is alweer bijna twee maanden dicht, tijd voor een update voor jullie. Mijn time-out periode is nog niet voorbij, maar er zijn wel een paar dingen duidelijk geworden die ik graag wil delen. Als bestuur hebben we een aantal beslissingen genomen.

Het belangrijkste is: Helping Hands gaat door, maar op een andere manier. We willen ons meer richten op onze oorspronkelijke doelstelling, namelijk een vangnet zijn voor mensen die nergens anders terecht kunnen. We blijven noodvoedselpakketten maken en we gaan ook kledingaanvragen en andere aanvragen op eenzelfde manier doen. Dus gericht kleding of spullen kopen voor mensen die niet bij de Kledingbank terecht kunnen en die ook echt geen geld hebben om naar een winkel van het Leger des Heils te gaan, bijvoorbeeld. Of een paar planten kopen voor een bejaarde die daar zo naar uitkijkt maar die daar geen geld voor heeft. We willen meer inspringen op specifieke noden van mensen.

Dit heeft tot gevolg dat we de winkel van Helping Hands zullen sluiten en dat we vanaf een andere locatie zullen gaan gaan werken.

In september zullen we een garage-sale houden, alle spullen die we niet meenemen naar de nieuwe locatie zullen worden verkocht. Als jullie daarbij willen helpen dan hoor ik dat graag, daar hebben we zeker hulp bij nodig! 0634150433

Groetjes, Judith