Happietaria – pop uprestaurant voor het goede doel

Op 18 februari opent Happietaria Nijmegen voor de elfde keer haar deuren, dit keer aan de Profetenlaan 2 (Heilig Landstichting), in het pand van Le Souk d’Orient.

Wij zijn vier dagen in de week open (maandag t/m donderdag), tot 2 april. Happietaria is dus een tijdelijk restaurant en wordt volledig gerund door studenten van christelijke verenigingen, vrijwillig. De opbrengst van ons restaurant is dit jaar bestemd voor de wederopbouw van landbouwondernemingen in Syrië.

Nu de boeren net zijn teruggekeerd naar hun stukje land, hebben ze niets meer. Met dit project krijgen ze zaden, gereedschappen, een koe of geit en middelen om bijen te houden. Met een jaar hulp kunnen ze weer op eigen benen gaan staan. Door hun jarenlange ervaring met landbouw hoeven ze niets te leren en staan ze te popelen om weer aan de slag te gaan!

Wij hebben als doel €25.000 op te halen voor het project in Syrië. De opbrengst komt uit de diners die genuttigd worden in ons restaurant. Door bij ons een hapje te komen steunt u dus direct dit project! Meer weten of reserveren? Bezoek onze website op happietarianijmegen.nl. We zien er naar uit u te verwelkomen in ons restaurant!

Heerlijke groeten, het Happietaria Management Team.