#GeestRijkNijmegen|Geïnspireerd wandelen op Pinksterzondag

Beste vrienden, 

Met gelovigen uit verschillende kerken in Nijmegen hebben we bedacht om samen op Pinksterzondag een Pinksterwandeling te doen. Juist nu, zonder samenkomsten, maar toch verbonden. Juist bij Pinksteren hoort veelkleurigheid van gelovigen, talen en volken. En dan blijven we niet binnen, maar openen we ons naar buiten.

Daarom nodigen we je uit om samen met gelovigen van allerlei soort op Pinksterzondag een Pinksterwandeling te doen in Nijmegen of omgeving. Dat kan alleen, of in groepjes van 2 of 3, of met je gezin. Natuurlijk houdt je daarbij rekening met de afspraken rondom Corona.

Je bent vrij om je eigen wandelroute te bepalen op Pinksterzondag, in je eigen buurt, tussen 7 en 17 uur. Neem als einddoel van de wandeling één van de aangegeven markeringsplaatsen en deel je pinksterervaring, zegen, gebed of wens met elkaar en je omgeving. Meer informatie op het Facebookevement #GeestRijkNijmegen.

Nodig gerust anderen uit. Gebruik de bijlage op je mobiele telefoon, of print het uit om te gebruiken bij de wandeling . We hopen dat deze wandeling je mag helpen om stil te staan bij jezelf, elkaar, Pinksteren en bij Gods Heilige Geest, zodat je geïnspireerd raakt voor je omgeving.  

In het kort:

Wat:  Pinksterwandeling
Wanneer:       Pinksterzondag 2020
Tijd:                 tussen 7 en 17 uur.
Met:                alleen of groepje van max 2-3 of je gezin
Waar:              in je eigen buurt, naar een markeringsplaats
Duur:               ongeveer een uur
Afstand:          4-5 km
Waarom:      samen geïnspireerd te raken door Pinksteren voor je omgeving 

De initiatiefnemers,
Martanja, Jan-Remt, Mark, Barbara, Diederick