Financieel nieuws

Hoog tijd om jullie weer bij te praten over de financiële gang van zaken binnen Berea Nijmegen. We hebben het boekjaar 2017 met een klein tekort afgesloten. We zijn dankbaar dat het tekort slechts 1700 Euro was. Doordat we laatste maanden van 2017 ook minder geld gespendeerd hebben en we nog wat extra giften in december hebben gekregen, is het tekort beperkt gebleven.

Hieronder kun je een eenvoudig overzichtje zien van werkelijke bedragen en wat we begroot hadden voor 2017:

De afgelopen maanden hebben we plannen gemaakt voor dit kalenderjaar (2018) en gekeken hoe we dit financieel kunnen dragen. We willen in alle opzichten als gemeente groeien! En daarbij willen we ook groeien in giften die we met elkaar geven.

We hebben voor de inkomsten het volgende begroot voor 2018:

Hopelijk wil jij daar met jouw financiële bijdrage deel van uitmaken. In een volgende info zal ik jullie in meer detail informeren wat we met de inkomsten allemaal voor mooie dingen kunnen doen. En welke dingen nu eenmaal geld kosten.

Ten slotte een laatste vraag: wie wil een avond spenderen om onze boekhouding te controleren? We zijn op zoek naar twee mensen voor de kascontrole. Je hoeft niet financieel onderlegd te zijn, maar wel logisch kunnen denken. Wil je ons helpen? Mail dan naar financieel@bereanijmegen.nl