Dunamis Experience 25 t/m 26 mei @Berea

Dit team komt het laatste weekend van mei naar Nijmegen, om kennis te maken met Berea én om ons alvast een voorproefje te geven van Dunamis Greenhouse wat in juli in Loon op Zand plaats vindt.

Zaterdagavond: Worship Night onder leiding van Raphaela
Locatie: Riverland Healthcentre Waalbandijk 10h
Tijd: 20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Zondagochtend spreekt Zoe Lilly tijdens de zondagochtenddienst.

Zondagmiddag is er een info sessie; open voor iedereen die naar Dunamis Greenhouse (13 t/m 20 juli) gaat of voor degene die geinteresseerd zijn hierin!
Locatie: Pastoor van der Marckstraat 56 in Weurt
Tijd: 14.00-16.00 uur


Van links naar rechts: Zoe Lilly is visual artist, worship leader, and pastor. Zij is deel van Dunamis Movement in Saõ Paolo. Haar grootste passie is dat mensen Gods Vaderliefde ervaren als zonen dochters van Hem.

Felippe is één van de oprichters van Dunamis Movement. Hij reist veel en spreekt op een heleboel plaatsen. Door zijn ministry heen, die steeds weer gevolgd wordt door wonderen en bijzondere tekenen van Gods kracht, daagt hij jonge mensen uit om radicaal hun leven te leven voor God en Zijn Koninkrijk.

Raphaela is ook onderdeel van Dunamis Movement en dient als worship leader. Haar passie is om het bovennatuurlijke zichtbaar te zien worden door aanbidding die vanuit liefde veranderd. Zij verlangt ernaar dat door genezing en herstel Gods aanwezigheid verspreid wordt naar alle landen.