Dringende oproep: 5 leiders nodig bij de Kuikentjes en Lammetjes!

Met de start van het nieuwe schooljaar is er dringend behoefte aan nieuwe leiders die zich in willen zetten bij Kingdom Kids, specifiek bij de twee jongste groepen!! Deze groepen groeien hard…wat geweldig is, maar daardoor zijn er, per zondag, twee volwassen en een tiener nodig, om te zorgen voor voldoende rust, gezelligheid en overzicht. Daarnaast willen we het vier ogen principe waarborgen en kan niemand een groep alleen draaien; in zo’n geval zouden de kinderen van de desbetreffende groep in de dienst moeten blijven.

Voor meer info of om jezelf op te geven, mail naar info@bereanijmegen.nl of stuur een whatsapp naar 0657190148.

Kuikentjes (0 t/m 2 jaar) zoekt 2 volwassen en tieners:
Je draait 1x per maand een zondagochtend en zorgt ervoor dat de allerkleinste in een rustige en liefdevolle omgeving kunnen spelen. Deze groep heeft geen programma wat voorbereid hoeft te worden. Ook tieners die het leuk vinden om op baby’s en peuters te passen, mogen zich altijd inzetten!

Lammetjes (3 jaar t/m groep 2) zoekt 3 volwassen en tieners:
Je draait 1x per maand een zondagochtend. Er wordt gebruikt gemaakt van leidend materiaal; je kunt het gewoon stapsgewijs uitwerken. En voor wie wil, is er genoeg ruimte om eigen creativiteit toe te voegen!