Deze zomer: 10 Jaar Move@Hatert!!

Dit jaar is een bijzonder jaar voor Move@Hatert. Move@Hatert bestaat dit jaar namelijk 10 jaar! Dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Komende zomer willen we weer een zomerweek organiseren van maandag 5 augustus tot en met vrijdag 9 augustus. Om deze zomerweek mogelijk te maken, hebben we 2 teams nodig:

  1. Een sportteam. Dit team bestaat uit ongeveer 15 jonge en enthousiaste personen die een week lang gaan sporten, spelen en knutselen met kinderen en jongeren uit Hatert. Heb jij een passie voor sport, mensen en Jezus, en wil jij meedoen? Meld je dan aan bij Daniel van der Garde, Ruben Allen of Joanna Allen.
  2. Een organisatieteam. Het organisatie team regelt alle praktisch en organisatorische zaken rondom Move@Hatert. Denk hierbij aan logistiek (op- en afbouw, aanschaf en opslag van materialen), catering (lunch- en avondeten voor het sportteam. Koffie, thee, limonade en wat lekkers voor de deelnemers tijdens de pauze), gebed (een gebedsteam voor de middag en de avond, het verspreiden van de gebedsmail), gastgezin (het regelen van slaapplekken voor de deelnemers), en de afsluitende buurtbarbecue (inkoop van vlees en salades, op- en afbouw)
  3. Voor de zomerweek zoeken we concreet nog naar:
    * 4 sporters voor het sportteam
    * 2 personen voor het organisatieteam
    * 4 dag-verantwoordelijken (deze persoon is op deze dag – maandag, dinsdag, woensdag en donderdag – de coördinator en het aanspreekpunt voor al organisatorische zaken tijdens de dag) * Bidders, kokers, op- en afbouwers.

De komende zondagen hangen er in de kerk inschrijfformulieren, waarop je kunt invullen waarmee je wilt helpen.