COPN bijeenkomst 18 mei 2019

Hallo ondernemers en starters uit Nijmegen en omstreken!

Het is weer mei! Het blijft langer licht, de winterjassen zijn weer opgeborgen en we hopen weer te passen in onze zomerkleren na een druk jaar van ondernemen. 

Vanuit het COPN zijn we in de tussentijd ook bezig geweest en hebben we bijvoorbeeld een serie bijzondere passie ochtenden gehad waar we om 07:00 ’s ochtend bij elkaar kwamen om samen te ontbijten en de 3 passies te behandelen. De reacties waren lovend en 13 mei aanstaande doen we een extra sessie omdat we het toch wel missen!  

18 mei wordt weer een bijzondere bijeenkomst!

Om te beginnen nodigen wij jullie graag nogmaals uit voor onze bijeenkomst op 18 mei aanstaande . 
Voor deze bijeenkomst gaan we weer naar het Van der Valk hotel Lent!
Het wordt weer een bijzonder leerzame en inspirerende bijeenkomst met als thema “Strategie, hoezo? vertrouw bij je werk op de Heer en je plannen zullen slagen (Spreuken 16:3)!

We beginnen om 9:00 uur met koffie thee en wat lekkers en we hebben een mooi programma samengesteld. De ochtend zal tot +/- 12:30 duren.

Aanmelden is al mogelijk. Meld je snel aan!! Onderneem meteen actie en wacht niet tot morgen om te beslissen!


Toekomst
Wij zijn enthousiast over wat God aan het doen is op dit moment en willen graag Zijn plannen volgen. Met het oog op de toekomst mag je alvast 
28 september 2019 noteren. Onze spreker voor september is ook al bekend!
Deze ochtenden zullen, net als de vorige bijeenkomsten bestaan uit een mooie combinatie van inspiratie en relatie met de link naar ondernemerschap.

Er zullen inspirerende sprekers uitgenodigd worden die ons mee zullen nemen in diverse sessies met als rode draad;
Christen zijn en ondernemen, welke invloed kan ik daardoor uitoefenen op mijn omgeving en waar loop ik tegenaan? Ondernemen doe je niet alleen. Wat zijn jouw passies in het ondernemen? 

Voor nu wensen we jullie allemaal hele mooie meidagen in gezelschap van je geliefden en dierbaren.

Namens COPN,

Yvonne, Stan, Henk, Carlijn en Hernany