Berea’s Youtube kanaal

http://bereanijmegen.nl/live/

Naast onze mededelingen op Instagram en FaceBook, maken we de laatste maanden steeds meer gebruik van YouTube voor video’s. Daarom willen we jullie nog eens wijzen op de mogelijkheden van YouTube.

Of je nu op de telefoon, tablet, laptop of PC zit, het is altijd handig om als je één van onze video’s bekijkt je ook direct te abonneren op ons kanaal (de rode knop!). Dat geldt overigens ook voor andere kanalen die je regelmatig volgt*. Daarmee wordt je ook steeds geattendeerd op nieuwe video’s die geupload zijn.

Eenmaal geabonneerd, klik je op “Abonnementen” en selecteer je Berea Nijmegen. Als je het kanaal bekijkt zie je ook zogenaamde Playlists. Er zijn er momenteel twee: één met alle zondagse live-streams, en één met alle woensdag vlogs. Zo heb je alle video’s mooi op een rij, op volgorde van datum, en is het gemakkelijk iets terug te vinden als je het gemist hebt. 

*) suggesties voor andere kanalen zijn: Berea NijmegenOpwekkingShelter HaarlemJasper en Elja MellemaLiberty Gospel Choir NijmegenDavid de VosDe 4e MusketierMozaïek