Beréa Missions

Dag allemaal,

Volgende week vrijdag vertrek ik naar Zuid-Afrika om Hanka & Derk te bezoeken.

Vanuit Berea Nijmegen ondersteunen wij hun en het werk dat zij daar doen. Tijdens mijn bezoek zal ik een weekje helpen bij de Skills Centre waarbij H&D betrokken zijn. Naast het feit dat dit een geweldige reis zal zijn waar ik erg naar uit kijk. Hoop ik ook dat dat mijn aanwezigheid een bemoediging zal zijn voor H&D en dat ze zullen ervaren dat wij vanuit Beréa Nijmegen betrokken zijn met het werk dat zij daar doen!

Twee praktische vragen:

•    Wil jij een leuke boodschap/bemoediging opschrijven en meegeven aan Hanka & Derk dan kan dit a.s. zondag (19 maart)!

•    Heb je nog een oude smartphone thuis liggen dan kunnen H&D deze goed gebruiken. Zie hieronder een toelichting van Derk:

#Gezocht smartphones voor Hanka & Derk in Zuid-Afrika!

Voor de jongeren van ons Skills Centre zijn we op zoek naar tweedehands mobiele telefoons. Op dit moment werken en leren ze bij ons verschillende vaardigheden. Eens in de zoveel tijd gaan we met de jongeren iets kopen als beloning voor hun harde werken. Veel jongeren geven aan dat ze voor een telefoon willen sparen. In plaats van ze hier te kopen heb jij misschien nog een oude liggen die we graag zouden willen geven aan de jongeren. Heb je nog een oude liggen waar tenminste Whatsapp op werkt? Wil je hem dan aan Ruben Allen geven op zondag 19 maart, dan neemt hij ze mee naar Zuid-Afrika!