30 mei t/m 8 juni: Bidden & vasten voor nieuw gebouw!

In het bericht in de info van twee weken geleden ‘Update zoektocht nieuw gebouw’, is dit bidden & vasten al genoemd! Hieronder volgt meer info:

We willen de periode van 30 mei t/m 8 juni apart zetten om te bidden en vasten voor ons nieuwe gebouw! Bid en vast jij mee??

Waarom?
De overwachte situatie rondom het huren van het wijkcentrum is urgent en mogelijk zit er ook enige druk achter (zie bericht van vorige week). Vanaf aanstaande zondag zal er al een beheerder aanwezig zijn tijdens de ochtenddiensten.
MAAR we geloven dat voor God niets onmogelijk is! We geloven dat er een goed contact zal zijn met de beheerder(s) op zondag. En dat er een nieuwe locatie gáát komen waar we, als Berea, de ruimte hebben om te groeien, onze visie uit te werken en zichtbaar te zijn voor de stad en de omgeving!
Ons doel en verlangen met deze periode van bidden & vasten is om onszelf voor te bereiden op een doorbraak in deze situatie!

Wil je meedoen dan heb je natuurlijk alle ruimte om zelf invulling te geven aan het bidden & vasten! Heb je een indruk/woord enz? Deel dit met ons via info@bereanijmegen.nl of 06-571 90 148.

Ben je aangemeld op de Prayer Shield mail (voorheen gebedsmail) dan ontvang je deze 10 dagen elke dag een mail in je inbox met info rondom dit vasten! (Aanmelden voor deze mail kan heel gemakkelijk via de website!)

Bedankt dat we samen hiervoor in geloof kunnen staan!

Namens het Leidersteam