Update Alive Connect

We hebben gemerkt dat er ontzettend veel enthousiasme is voor Alive Connect. Super vet en ook een bevestiging voor ons dat Alive God’s idee is! Dit heeft er ook voor gezorgd dat we besloten hebben een koerswijziging te maken: waar we eerst dachten meteen met een connectgroep te beginnen hebben we nu het idee dat God eerst leiders sterk wil maken. De eerste stap is het versterken van onze netten (Lucas 5: 6 & 7) om ons voor te bereiden op alle jongvolwassenen die ervoor gaan kiezen om Jezus blindelings te volgen.

We hebben daarom besloten om dit jaar de tijd te nemen om te investeren in leiders. We geloven dat God zelf ons de namen heeft gegeven van tien mensen die we hebben uitgenodigd om mee te doen aan Alive. Naast het team (Suzan, Elise, Sybrig en Marleen) hebben Ivo, Hannah, Rachel, Torsten, Emma en Anna-Maria toegezegd om Alive prioriteit te geven in hun leven en tijd en energie hierin te investeren. Na de zomer gaan we opnieuw kijken of we van start kunnen gaan met connectgroepen waarbij jongvolwassenen uit Berea aan kunnen sluiten.

Uiteraard gaan we wel al door met het investeren in vriendschappen en het elkaar bemoedigen in onze relatie met God. Iedereen is van harte welkom op de social events van Alive! Houd hiervoor de alive.berea instagram en/of de infomail in de gaten!