De Explore track gaat van start in februari

Explore track op 5, 12, 19 en 26 februari. Locatie Elst. Voor meer info en aanmelden mailen naar info@bereanijmegen.nl of appen naar 0657190148

In deze 4-weekse expeditie ga je, als groep, (mogelijk nog) onbekend Berea gebied verder verkennen! Het bouwt daarmee voort op de kennismakingsavond op 29 januari.

Na aanmelding ontvang je alle specifieke info die je nodig hebt om van start te kunnen gaan!

Read More

29 januari kennismakingsavond

Maak kennis met Berea. 29 januari 2019 van 19.30 tot 21.30 uur. Pastoor van der Marckstraat 56 in Weurt

Ben je nieuw, of kom je nog niet zolang in Berea en wil je graag op een ongedwongen manier de gemeente en het leidersteam beter leren kennen? Of heb je vragen? Dan ben je van harte welkom op 29 januari! Het biedt je tevens de mogelijkheid om te connecten met andere mensen!

Aanmelden? Stuur een mailtje naar info@bereanijmegen.nl of app naar 0657190148

Read More

Arise & 4M events op 18 en 19 januari

WOMEN ONLY: wie gaat er mee naar het ARISE event op 18 januari? Klik hier voor meer info! Thema: “No longer silent”

MAN ONLY: met het thema “Wat geen oog heeft gezien”! Meer info vind je hier!

Opgeven kan via info@bereanijmegen.nl of stuur een app naar 0657190148.

Read More

Ben jij erbij in 2019? – Cleansing Stream Nijmegen

5 zaterdagen, 26 jan, 2 en 30 maart, 4 mei, 5de datum volgt. van 9.30-13.00 in de Boskapel, graafseweg 276 + retraite weekend 24 en 25 mei

Loop jij nog steeds tegen ‘dingen’ vanuit je verleden aan, verlang jij ernaar om vanuit vrijheid te kunnen leven en wil je dit combineren met solide Bijbels onderwijs over genezing, bevrijding en discipelschap? 
Meld je dan aan voor de nieuwe cursus Cleansing Stream Nijmegen!

Naast 5 zaterdagen en een retraiteweekend, wordt er tijdens de maandelijkse ontmoetingsavonden, op basis van een getuigenis, dieper op de lesstof ingegaan. De Retraite vindt plaats op de Kroeze Danne in Ambt Delden.

Heb je vragen of wil je graag aanmelden, stuur een mailtje naar Arie en Anne-Marie Dondorp via a.dondorp@yahoo.com

“De cursus helpt je om de positieve verandering vast te houden zodat je met plezier aan de slag kunt gaan met de dingen van het Koninkrijk die God op jouw hart legt. Tientallen mensen van onze (en andere) gemeenten hebben in de afgelopen jaren een (of meer) keer deelgenomen aan de cursus in Nijmegen en kunnen getuigen hoe God deze cursus heeft gebruikt om hun leven ingrijpend te veranderen. 
Bij de cursus wordt vaak het bijzondere effect van de twee praktische “retraite” dagen op de “Kroeze Danne” genoemd. Op de retraite wordt in een veilige, respectvolle en liefdevolle atmosfeer gebeden voor genezing en bevrijding op een groot aantal gebieden van het leven.”

Read More

Volgende CoPN bijeenkomst- 26 januari

Hallo ondernemers en starters uit Nijmegen en omstreken!
Het einde van het jaar is weer in zicht! De kerstversieringen zijn van de
zolder gehaald en alle familie-, kerst- en eindejaarsdiners worden
voorbereid.

Vanuit het COPN zijn we in de tussentijd ook bezig geweest met het
uitwerken van de plannen voor 2019! En wij kijken enorm uit naar wat
2019 ons gaat brengen!

Om het jaar goed te beginnen nodigen wij jullie graag uit voor onze volgende bijeenkomst op 26 januari aanstaande . 
Voor deze nieuwjaarsbijeenkomst gaan we weer naar het Van der Valk hotel Lent! Het wordt weer een bijzonder leerzame en inspirerende bijeenkomst met als thema “Ondernemen doe je niet alleen!

We beginnen om 9:00 uur met koffie thee en wat lekkers en we hebben een mooi programma samengesteld. De ochtend zal tot +/- 12:30 duren.

Onderneem meteen actie en wacht niet tot om morgen te beslissen!

Toekomst
Wij zijn enthousiast over wat God aan het doen is op dit moment en willen graag Zijn plannen volgen. Met het oog op de toekomst mag je alvast 18 mei en 28 september 2019 noteren.
Deze ochtenden zullen, net als de vorige bijeenkomsten bestaan uit een mooie combinatie van inspiratie en relatie met de link naar ondernemerschap. Er zullen inspirerende sprekers uitgenodigd worden die ons mee zullen nemen in diverse sessies met als rode draad;

Christen zijn en ondernemen, welke invloed kan ik daardoor uitoefenen op mijn omgeving en waar loop ik tegenaan? Ondernemen doe je niet alleen. 
 

Ook zijn we bezig om naast de 3 centrale bijeenkomsten een aantal mooie momenten te organiseren. Meer hierover in januari, dus mis het niet.
Voor nu wensen we jullie allemaal hele mooie feestdagen in gezelschap van je geliefden en dierbaren. Wij wensen jullie een gezond en gezegend 2019!

Namens COPN,

Yvonne, Stan, Henk, Carlijn en Hernany

Read More

4M event 2019- 19 januari

Klik hier voor meer info of check onze Facebookpagina!

Read More

A miracle you can’t ignore: dinsdag 25 december

Programma is van 10.30 tot 11.30 op 25 december. Thema is A miracle you can't ignore.

Samen een krachtige tijd van aanbidding beleven en uitgedaagd worden door bijzondere getuigenissen! We sluiten af in Berea Café met een drankje en kerstlekkers!

Note: Voorafgaand aan deze kerstdienst is Berea Café gesloten! 

Read More

Komt, laten wij aanbidden: 22 dec Kerstspecial Worship Café

Jezus aanbidden, zoals de herders ooit. In Worship Café van Berea Nijmegen is ruimte voor vrije aanbidding en een eigen ontmoeting met God. Tijdens uitbundig zingen, of in een hoekje rustig meegenieten. We proberen ons tijdens de avond te laten leiden door God en Zijn Geest. Doe je mee?

Locatie: Riverland Health-centre, waalbanddijk 10H (zie bijgevoegde foto voor de ingang). Goud, wierook en mirre is niet nodig, iets lekkers te eten of drinken is fijn! Wij zorgen voor koffie en thee. 

18:00: samen eten voor wie wil: neem iets mee voor jezelf of om te delen.
19:00: inloop met koffie en thee.
19:30: start Worship Café.

Voor meer info stuur een mailtje naar hernanyh@yahoo.com

Read More

ARISE-event 18 januari

Wie gaat er mee? Klik hier voor meer info of check onze Facebook pagina!

Read More

Conferentieprogramma

INLOOP VANAF 19.30 uur!!

Met koffie, thee en fris.

 

 

 

 

 

 

*Oosterhout @ Loft: Dorpstraat 21
*Nijmegen @ Berea en Berea Cafe: Burghardt van den berghstraat 114

 

Klik hier voor meer info over Brian en de gemeente in York, Pennsylvania, waar hij voorganger is. Heb je vragen? Mail gerust naar David via dondorp@gmail.com!

Read More

Outdoor event zondag 11 november

Omdat we a.s. zondag geen dienst hebben aan de Burghardt van den Berghstraat, willen we jullie van harte uitnodigen voor een outdoor event. Het is Herfst, dus een fantastische mooie tijd om de natuur in te gaan. Dit event is voor jong en oud. We hopen zoveel mogelijk van jullie allen te ontmoeten op een prachtige plek, namelijk bij de Hatertse Vennen!  Gezamenlijk zullen we een wandeling van max. 5 km maken in de prachtige natuur. Tijdens deze wandeling hopen we op allerlei verschillende manieren geïnspireerd en uitgedaagd te worden door God zelf. Op een nieuwe en verfrissende manier elkaar ontmoeten….ben jij erbij?

LAAT HET UITERLIJK A.S. WOENSDAG WETEN VIA INFO@BEREANIJMEGEN.NL OF MELD AAN VIA HET FACEBOOKEVENT!!!

Waar: nabij de kaasboerderij de Diervoort: parkeerplaats de Diervoort , staddijk 17, 6603 LM Wijchen
Hoe laat: 11:00 uur

De route is aardig goed toegankelijk voor buggies/Kinderwagens. Dus alle kinderen zijn ook samen met hun ouders van harte uitgenodigd.
We zullen starten met koffie/ thee….dus neem een kan koffie/ thee mee en vergeet je beker niet. Eventuele versnaperingen is ook naar eigen invulling. Passende kleding en schoeisel is ook aan te raden. Een bijbel (of telefoon met bijbelapp) zul je sowieso nodig hebben!

Tot zondag!

Mark en Barbara Wolff

Read More

11 november Worship Café Special!

Berea Worship Café (Open worship avonden)
Datum: zondagavond 11 november
Locatie: Riverland Health-centre, waalbanddijk 10H
Tijd: 19.30u (inloop vanaf 19.00u)

Hierbij ben je uitgenodigd voor onze Worship Café avond, waarbinnen aanbidding centraal staat! Iedereen (ook van buiten Berea) is welkom. De focus van de avonden ligt op vrijheid in aanbidding, ruimte voor de Heilige Geest en eigen (muzikale) creativiteit! En natuurlijk is het ons verlangen om een ontmoeting met God te hebben.

* Op deze zondag is er ’s ochtends geen dienst in het wijkcentrum! 

De volgende worship cafe datum is 5 januari.

Voor meer info stuur een mailtje naar: hernanyh@yahoo.com

Read More

Wie wil, af en toe op donderdagavond, koken voor Move@Hatert?

Wij zijn per direct op zoek naar kokers voor Move, voor onze sportavond op donderdag in Hatert. Hier zijn wij eens per twee weken aanwezig om God te dienen. We hebben nu drie kokers maar zouden dit team graag uitbreiden om de belastbaarheid te verlagen. Lijkt het je leuk om af en toe te koken voor een groep van +/- 8 mensen, dan zou je ons enorm ondersteunen!

Wij eten altijd om 18.15u en voor meer praktische info kun je contact opnemen met: Loesje Syaranamual, tel: 0624822594. 

Read More

Brian Connolly in Nijmegen

Brian Connolly komt van 15 tot/m 19 november weer naar Nijmegen! Vorig jaar hebben we een geweldige conferentie met hem (en Adam) gehad.
Klik hier voor meer info over Brian en de gemeente in York, Pennsylvania, waar hij voorganger is.

Read More

Nieuwe Berea kennismakings-track start maandag 29 oktober!

Kom je nog niet zo lang in de gemeente, wil je kennismaken en weten waar Berea voor staat, dan nodigen we je graag uit voor deze informatieve en gezellige track!
Het leuke is dat je er ook direct andere mensen leert kennen.

De track vindt plaats op vier opeenvolgende maandagavonden: 29 oktober en 5, 12 en 19 november.

Na aanmelding via jaco@bereanijmegen.nl ontvang je persoonlijk bericht met nadere info over tijd en plaats!

We zien uit naar jouw komst!

 

 

Read More

Aanstaande zondag gaat Berea InterAct van start

*Berea InterAct is een nieuwe pilot die op 7 oktober van start gaat: vier interactieve diensten waarin samen groeien vanuit verbinding met elkaar en met God, centraal staat. We starten de dienst gezamenlijk met een tijd van aanbidding, daarna aan jou de keuze waar je heen wilt. We willen iets leren over onderstaande thema’s maar ook samen doorpraten, bespreken, elkaar beter leren kennen en bemoedigen.

Op de zondagen komen in de benedenzaal onderstaande thema’s aan bod:

‘De kracht van…’

 • Creativiteit 
 • Woorden
 • Identiteit
 • Aanbidding

In de bovenzaal spreken Petra of Jaco over onderwerpen die gericht zijn op het thema: ‘Apostolisch gemeente-zijn’.

Praktische info:
– De kinderen zullen, net als normaal, na het 2de lied naar hun eigen dienst gaan.
– De dienst zal op de normale tijd afgelopen zijn.
– Vanuit RELEVANT is er iemand aanwezig die het interactieve deel faciliteert voor de jongeren.
De overige data van Berea InterAct zijn: 28 oktober, 25 november en 9 december.

* Bericht aangepast met nieuwe info.

Read More

Spelletjes

Kom je gezellig snacken en spelletjes doen?
Op 7 oktober is er een spelletjesmiddag, vanaf 15:30 op Straalmanstraat 12.
Let op: deze activiteit is singles-only! We mikken op de leeftijd van ongeveer 20-35 jaar.
Neem allemaal iets lekkers mee, wij zorgen voor drankjes.
Groetjes van Daniël, Marleen, Philinde

Read More

StudentAlpha

StudentAlpha is een plek waar studenten elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan over de mooie vragen van het leven. Vragen die elke student zich wel eens stelt: Is er meer? Wie ben ik? Wat maakt mij gelukkig? Bestaat God?

Op hele gezellige studentenavonden komen we bij elkaar, leren we elkaar beter kennen, zullen we met elkaar eten en elke avond ook een bepaald thema behandelen. Elke avond zal er een inspirerend praatje zijn over vragen als Is er meer? Waarom leven we? Wat bepaalt wie ik ben? Wie is Jezus? Wat is bidden? etc. De uitgangspunten van het christelijk geloof zullen we met elkaar gaan bekijken en bevragen. Iedereen is op zoek naar antwoorden, hoe mooi om dat met elkaar te gaan doen. Alles mag gezegd worden en alles mag gevraagd worden. Op 8 oktober is open startavond. Je kan dan kijken of het wat voor je is en beslissen of je de hele cursus wil gaan doen. De avonden zijn een bijzondere mix van luisteren, leren, lachen, genieten, vragen, zoeken, verkennen en ontdekken. Kortom, een verrijkend avontuur waar je zeker deel van uit wil maken!

Praktische informatie:

Alpha-avond: MAANDAG

Data voorjaar 2018: 
8 oktober – Open startavond!

Overige maandagen:
15, 22, 29 okt
5, 12, 19, 26 nov
3, 10, 17 dec
Alphaweekend:17-18 nov

Locatie: Eilbrachtstraat 8, Nijmegen. Genaamd Perplex.

Contactgegevens voor vragen en opgave:

E: alphanijmegen@hotmail.com
T: 06-37562203

Read More

Op de agenda in september…

Kennismakingsavond:
Datum: dinsdag 18 september
Tijd: 20.00-21.30u
Locatie: Pastoor van der Marckstraat 56 in Weurt
Aanmelden: via info@bereanijmegen.nl
Klik hier voor meer info.

Loving on Purpose training:
Start: zaterdag 22 september
Tijd: 9.00-12.30u
Locatie: Wijkcentrum de Burghardt, Burghart van den Berghstraat 114 (Berea Cafe ruimte)
Aanmelden: via connect@bereanijmegen.nl
Klik hier voor meer info.

Connect track ‘Arrows’:
Start: dinsdag 25 september
Tijd: 20.00-21.30u (inloop vanaf 19.45u)
Locatie: Pastoor van der Marckstraat 56 in Weurt
Aanmelden: via connect@bereanijmegen.nl
Klik hier voor meer info.

Berea Worship Café:
Start: zaterdag 29 september
Tijd: 19.30u (inloop vanaf 19.00u)
Locatie: Riverland Healthcentre, waalbanddijk 10H
Voor meer info: hernanyh@yahoo.com

Read More

Terugblik op onze 15de verjaardag!

Afgelopen zondag, 2 september, was een bijzondere dienst! Met z’n allen hebben we God aanbeden, zijn we een nieuwe seizoen ingestapt en is er natuurlijk afgesloten met een gezellige lunch! Iedereen die meegeholpen heeft…bedankt! Klik hier voor een kleine impressie of check onze Facebookpagina.

Read More

Connect track: Arrows

Voor wie: Ouders met kinderen tot ongeveer 12 jaar.
Wanneer: 25 september, 9 en 23 oktober en 6 november.
Door wie: Jaco Smit en Petra van de Weetering.

Arrows is speciaal voor ouders ontwikkeld door Seth Dahl.
Je krijgt bij deze track als ouders tools aangereikt om je kinderen op te voeden vanuit een koninklijke levensstijl. De naam Arrows komt vanuit de Bijbel. Psalm 127 spreekt van kinderen als pijlen (Arrows) in de pijlkoker. Pijlen zijn bedoeld om de vijand te verslaan.Als ouders mogen we onze kinderen voorbereiden op een leven met God waardoor ze Zijn koninkrijk zichtbaar mogen maken binnen hun eigen omgeving

Hoe ziet een Arrows avond eruit?
We komen in totaal 4x bij elkaar en kijken per avond twee korte video’s in combinatie met een instructieboek. Deze avonden zijn interactief en zullen je uitdagen om ook thuis met praktische/activerende opdrachten aan de slag te gaan.

MELD JE AAN VIA: connect@bereanijmegen.nl of schrijf jezelf in op de oranje intekenlijst op zondag achter in de zaal. (Na aanmelding krijg je persoonlijk bericht met info over tijd en locatie).

Read More

Een geslaagde start: Berea Café!

Afgelopen zondag is Berea Café van start gegaan! Succesvol en gezellig; we hebben in ieder geval veel positieve reacties gehad. Bedankt voor je aanwezigheid en aan iedereen die vanuit Welcome & Connect en Hospitality betrokken was!

Openingstijden Berea Cafe:
10.00 tot 10.20 uur
12.15 tot 12.45 uur

Read More

Kennismakingsavond

Ben je nieuw, of kom je nog niet zolang in Berea en wil je graag op een ongedwongen manier de gemeente en het leidersteam beter leren kennen? Of heb je vragen? Dan nodigen we je uit om naar één van onze kennismakingsavonden te komen. De avonden bieden tevens de mogelijkheid om te connecten met andere mensen!

Datum: 18 september
Tijd: 20.00-21.30 uur
Locatie: Pastoor van der Marckstraat 56, Weurt

Aanstaande zondag ligt er op de infotafel in de zaal een formulier waarop je jezelf kunt aanmelden, of stuur even een mailtje naar info@bereanijmegen.nl. Dit in verband met de voorbereidingen!

Voor iedereen die al lang(er) deel is van Berea; help je mee om dit onder de aandacht te brengen? Vooral wanneer je iemand spreekt op zondag die nieuw is, of pas een aantal keren de gemeente heeft bezocht. 

 

Read More

Volgende bijeenkomst COPN op 29 september

Op zaterdagochtend 29 september vindt de volgende COPN bijeenkomst plaats in Nijmegen. Meer info volgt komende week!

Read More

Bidden tijdens de introductieperiode met Perplex

Om alvast in je agenda te zetten: In navolging van de groene gebedscaravan vorig jaar gaan we vanuit Perplex ook dit jaar weer bidden tijdens de introductieperiode. We willen jullie van harte uitnodigen om een uurtje te komen bidden. Dit jaar in de mooie PopUpPrayerRoom. Van woensdag 22 augustus tot vrijdag 24 augustus gaan we 24 uur per dag bidden voor de nieuwe en huidige studenten, voor de universiteit en de HAN, en voor Nijmegen. Bid je mee?

Studenten: we staan met de gebedsbus en spelletjes ook op het RU introfestival (24-26 augustus) en de HAN intromarkt, en daar kan jij bij zijn! Interesse? Neem contact met ons op!

Meer info: FB/perplexnijmegen of info@perplexnijmegen.nl

Read More

BuurtBBQ Move@Hatert

We zoeken nog drie sterke personen die op vrijdag 10 augustus willen helpen met het op- en afbouwen van de BuurtBBQ. Het opbouwen start om 15.00u en het afbouwen om 2030u.

Wil jij meehelpen? Stuur een mailtje naar info@bereanijmegen.nl of neem contact op met Ruben Allen op 06-12212798. Alvast bedankt!

En natuurlijk ben je van 6-10 augustus altijd welkom om langs te komen op het veld! 

 

Read More

Laatste info rondom Sportweek MOVE@hatert

Heel wat handen gingen omhoog toen Ruben, op zondagochtend 8 juli, vroeg wie er allemaal mee zou helpen komende zomer! 

We zijn nu nog dringend op zoek naar iemand die op donderdag 9 augustus van 11.00-21.30 uur op locatie het sportteam facilitair wil ondersteunen. (Klaarzetten maaltijden*, opruimen en schoonmaken, drinken verzorgen op het veld, evt. boodschappen doen enz.)

Heb jij ruimte op 9 augustus? Stuur een mailtje naar info@bereanijmegen.nl of neem contact op met Ruben Allen op 06-12212798. Alvast bedankt!

En natuurlijk ben je van 6-10 augustus altijd welkom om langs te komen op het veld! 

* Maaltijden worden gebracht.

Read More

Open Huis Weurt op 29 juli!

Op de laatste zondag van de zomerstop, 29 juli, is er Open Huis in Weurt onder leiding van een internationaal Outreach Team uit Brazilië. Dit team heeft een enorme passie om Gods koninkrijk krachtig zichtbaar te maken en om toe te rusten en te bemoedigen. Dus je bent van harte welkom om te komen..even niks hoeven maar gewoon ontvangen.

Tijd: 10.00- 16.00 (later aansluiten of eerder vertrekken kan natuurlijk)
Locatie: Pastoor van der Marckstraat 56 in Weurt
Lunch: Neem je eigen lunchpakketje mee, voor soep en drinken wordt gezorgd!

Theo is, via via, met de leider van dit team in contact gekomen tijdens de Awakening Europe Conference in Zweden, in 2016. In Brazilië hebben zij Dunamis Movement opgericht. De Mission school van waaruit het team naar Nederland komt, is onderdeel van Dunamis Movement. Klik hier voor de link naar hun website.

 

 

 

 

Read More

Worship Café 14 juli

Open worship avonden (Berea Worship Café)
Datum: 14 juli
Locatie: Riverland Healthcentre, waalbanddijk 10H
Tijd: 19.30u (inloop vanaf 19.00u)

Hierbij ben je uitgenodigd voor onze Worship Café avond, waarbinnen aanbidding centraal staat! Iedereen (ook van buiten Berea) is welkom. De focus van de avonden ligt op vrijheid in aanbidding, ruimte voor de Heilige Geest en eigen (muzikale) creativiteit! En natuurlijk is het ons verlangen om een ontmoeting met God te hebben.

Voor meer info stuur een mailtje naar: hernanyh@yahoo.com

Read More

Coördinator catering/facilitair gezocht voor Move sportweek @Hatert (6 t/m 10 augustus):

Op dit moment zijn wij als Team @Hatert nog op zoek naar iemand ons team kan versterken op het gebied van de coördinatie omtrent catering en facilitaire werkzaamheden.
Frederique van de Weetering heeft ons hier jaren in ondersteunt, waar we haar ontzettend dankbaar voor zijn. Dit jaar gaat zij een ander avontuur tegemoet.
Globale taakomschrijving:
    – Aanwezig van 11:15 uur tot 21:30 uur
    – Schoonmaken verblijf teamleden
    – In- en uitruimen vaatwasser
    – Lunch en avondeten klaarzetten (wordt klaargemaakt door vrijwilligers)
    – Koffie- en thee zetten
    – Limonade/koffie- en thee tap vullen voor op het sportveld
    – Afsluiten verblijf teamleden(middag, avond, einde van de dag)
We beseffen onszelf dat dit een intensieve taak is die om een grote tijdsinvestering vraagt. Eventueel zouden de taken ook gedeeld kunnen worden door twee personen. Het opsplitsen van de dag in een middag- en avondgedeelte zou dan een mogelijkheid zijn. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Ruben of Frederique. 

Read More

*Samen Single zijn*

Single… een situatie die we zo’n beetje proberen te vermijden, of zo snel mogelijk proberen ‘op te lossen’. Een tussenperiode waarin je ‘wacht’ en ‘zoekt’.
En tegelijk: een bijzondere periode waarin God met je is. Een periode van veel tijd voor vrienden en familie. Een periode van mogelijkheden voor avontuur, ruimte en zegeningen.
Als voorbereidend team (Daniël, Marleen, Philinde) merkten we hoe waardevol het gesprek over single-zijn is, en hoeveel vrijheid en verbinding het gaf om onze verhalen van pijn en vreugde, en opgedane ervaringen te delen.
Daarom nodigen we op 24 juni alle Berea-singles van 20-35 jaar uit om na de dienst samen op het Waalstrandje te gaan lunchen. Wij zorgen voor lunch en zullen ook kort iets delen over hoe wij single-zijn ervaren. Gasten zijn ook welkom!
Aanmelden is niet nodig maar wel handig: stuur een appje naar Philinde, 06 5141 4648. Ook voor vragen mag je ons benaderen.

Read More

COPN is back to business!

Hallo ondernemens en starters – Het is een tijdje stil geweest rondom COPN, vanwege persoonlijke omstandigheden binnen ons team. Maar we zijn er weer!

De eerste bijeenkomsten waren van grote waarde en we horen nog altijd positieve geluiden en of getuigenissen van wat COPN al heeft betekend.

Op zaterdagochtend 29 september is onze volgende bijeenkomst, bij deze dus alvast een vooraankondiging want je bent natuurlijk van harte welkom. En met het oog op de toekomst mag je ook alvast 26 januari en 18 mei 2019 noteren.

Deze ochtenden zullen, net als de vorige bijeenkomsten bestaan uit een mooie combi van inspiratie en relatie met de link naar ondernemerschap. Er zullen inspirerende sprekers uitgenodigd worden die ons mee zullen nemen in inspirerende sessies met altijd een rode draad. Christen zijn en ondernemen, welke invloed kan ik daardoor uitoefenen op mijn omgeving en waar loop ik tegenaan?

T.z.t. ontvang je een mail met alle gedetailleerde info.
We hopen je te zien en dit bericht delen mag altijd!

Namens COPN,

Yvonne, Stan, Henk, Carlijn en Hernany

Read More

MOVE@Hatert team ondersteunen?

Spel&Sportweek MOVE@Hatert: wil jij, samen met andere bereagangers, meedoen of ‘iets’ bijdragen deze zomer…dan het liefst: tijd!!

De komende weken vind je in de collectemand op zondagochtend een handig schema waarop je eenvoudig kunt aanvinken waarbij je betrokken wilt zijn. Na invulling leg je dit schema weer terug in de collecte mand. En je kunt natuurlijk gerust iemand vragen om samen mee te helpen!

Een mooie kans om als gemeente vertegenwoordigd te zijn in de stad, te dienen en om een positieve invloed uit te oefenen in Hatert.

Lees meer over het project op move-nijmegen.nl. Je kunt je via de site ook aanmelden!

 

Read More

Teamuitbreiding

Kingdom Kids

“Wij als Adelaars zijn dringend op zoek naar twee nieuwe leiders! Als groep missen wij één team per maand! We hopen dat we snel weer alle zondagen naar onze eigen groep kunnen!”

Na de zomervakantie zoeken de kinderen van de Kids connectgroep ook twee nieuwe leiders. Wil jij binnen één van deze groepen aan de slag, neem contact op met Petra van de Weetering of mail naar info@bereanijmegen.nl

Koffie Team
Als team willen we graag meebouwen aan een plek waar we elkaar ontmoeten binnen een ontspannen sfeer. Maar we missen hier nog 7 mensen! Bij deze dus een dringende oproep: wil jij meedraaien in ons team en 1x per maand, samen met iemand anders, koffie en thee verzorgen? Stuur een mailtje naar info@bereanijmegen.nl

Team Welcome & Connect
Elke zondag word je bij de deur verwelkomd. Zo wordt iedereen even ‘gezien’ door ons als Welcome & Connect team. Daarnaast doen we ons best om de wat nieuwere Bereagangers te helpen om hun plek binnen de gemeente te vinden, door een gesprekje, mensen voor te stellen aan elkaar of door uitleg te geven.

Voor deze mooie taak hebben we 1 of 2 extra teamleden nodig. Er zijn namelijk 2 mensen gestopt. Wil jij anderen helpen hun plek te vinden en zich welkom te voelen bij ons? Ben je bereid om hiervoor ongeveer 1x per 4 weken eerder naar Berea te komen, plus 1 of 2 teammeetings per jaar? Het is niet nodig dat je iedereen kent of alles weet. Dat gaat juist sneller als je teamlid wórdt, dus dat is echt een aanrader ;-). Het is wel belangrijk dat je het leuk vindt om meer mensen te leren kennen!

Voor vragen, om te sparren of als je je wilt aanmelden: benader Philinde van Selm of mail naar info@bereanijmegen.nl.

 

Read More

MOVE@Hatert 2018- Sportweek 6 t/m 11 augustus

Vanuit MOVE@Nijmegen vinden er, in samenwerking met verschillende kerken in Nijmegen, ook dit jaar weer drie zomerprojecten plaats.
Berea host MOVE@Hatert. In Hatert wordt deze sportweek dit jaar voor de 9de keer georganiseerd.
Vanaf de start heeft MOVE@Hatert
 een geweldige invloed; er hebben ondertussen veel positieve veranderingen plaatsgevonden in deze wijk.

Tijdens de sportweek van maandag 6 t/m vrijdag 11 augustus, zijn er dagelijks allerlei activiteiten voor verschillende doelgroepen.
Van 14:00-16:00: (creatieve) activiteiten voor de kinderen van de basisschoolleeftijd.
Tussen 19:00-21:00: een programma voor jongeren vanaf 13 jaar.
Op vrijdag 11 augustus wordt de week afgesloten met een Buurt-BBQ, wat elk jaar weer een groot succes is!

Van 1 t/m 4 augustus gaat het team naar een mooi klooster in Oosterhout (Brabant), om de sportweek voor te bereiden.
Naast sport & spel, is er tijd om zich geestelijk voor te bereiden en elkaar te leren kennen. De minimale leeftijd om als teamlid mee te doen is 16 jaar.
Heb je een hart voor Jezus en is dit iets voor jou? Mail dan naar missions@bereanijmegen.nl
Daarnaast zijn er natuurlijk legio andere mogelijkheden om betrokken te zijn en mee te werken. Info hierover volgt nog.

Het is een eer om hier als Berea bij betrokken te zijn en invloed te hebben in onze stad!
Als gemeente zien we uit naar de impact die we dit jaar weer zullen hebben!

Bij deze alvast de uitnodiging: bid mee, blijf op de hoogte of kom gewoon langs op het sportveld tussen 6 en 11 augustus, hiermee bemoedig je het team enorm! 

Klik hier voor meer info over MOVE@Nijmegen.

 

Read More

Overzicht connectgroepen & connect tracks

Wil je graag aansluiten bij een connectgroep of track of wil je meer info over dit onderwerp? Klik op onderstaande link of bekijk het schema hieronder om te zien welke opties er in 2018 zijn!

Overzicht connectgroepen en tracks 2018

 • Geef jezelf van te voren even op via connect@bereanijmegen.nl of via de intekenlijsten die binnenkort op de infotafel komen te liggen.
 • Bij wijzigingen wordt dit schema aangepast. Houdt hiervoor de website en Berea info mail in de gaten.

Read More

Gezocht: Instagram liefhebbers

Ben je enthousiast over Instagram en zie je dit medium als een manier om mensen met elkaar te verbinden, lees dan verder! Omdat we, naast de website en mail, meer social media willen inzetten, zijn we op zoek naar:

 • Iemand met een goede dosis eigen initiatief, die uitdaging ziet in het opzetten, gebruiken en beheren van het Berea Instagram account.
 • Daarnaast eventueel meerdere personen die ‘mee willen Instagrammen’ op dit Berea account.

Lijkt dit je tof en heb je tijd hiervoor, stuur dan een mailtje naar info@bereanijmegen.nl

Namens Communicatie,
Hanneke Smit

Read More

Aanstaande zondag Kids Worship

Het is weer tijd voor een Kids Worship! Naast een toffe tijd waarin we God aanbidden, gaan we weer verder met de drie O’s van profetie; Opbouwen, Opvrolijken en Omarmen. Want profetie is KRACHTIG!

Op de beamer in de grote zaal verschijnt vanzelf de mededeling dat de kinderen naar hun eigen dienst mogen. We verzamelen dan met alle Kingdom Kids groepen (behalve de kuikentjesgroep) in de zaal van Kids Connect.

We hebben er zin in en zien jullie hopelijk zondag.

 

 

Read More

Alpha in Nijmegen Noord

Op 28 februari gaat er in Nijmegen Noord weer een Alpha van start onder leiding van Randy Karssemakers en Richard Roest. Deze avond is een open  startavond. De week erna vindt dan de eerste onderwijsavond plaats.

Op alphanederland.org vind je meer informatie over wat Alpha inhoudt. Voor contact  of om aan te melden kun je mailen naar info@bereanijmegen.nl

Read More

Opdragen en presentatie

Aanstaande zondag wordt Jeroah Oosterveld opgedragen in de gemeente. Derk en Hanka zijn als verrassing met hem naar Nederland gekomen! Na de dienst geven zij een presentatie over hun werk in Zuid-Afrika.

 

 

Read More

Een succesvolle kennismakingsavond!

De kennismakingsavond op 30 januari was heel erg geslaagd; een mooie opkomst, goede sfeer en interessante gesprekken! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Na de zomervakantie zal er een opnieuw een kennismakingsavond georganiseerd worden.

Read More

Een bijzondere Kids Worship

Tijdens de Kids Worship op zondag 14 januari (met alle groepen) kregen we bezoek van een echte Goudzoeker. Door aarde te zeven komen er stukjes goud naar boven, en zo ontdekte de goudzoeker hele mooie woorden van God zoals: Profetie is Krachtig en Profetie maakt mensen vrij! Toen kwamen de profeet Samuel, Saul en zijn dienaar langs en hoorden we hoe God tot Samuel sprak dat hij Saul tot koning van Israel moest zalven. Toen hij dat uitsprak (profeteerde) tegen Saul, veranderde God zijn hart, en werd Saul de Saul zoals God het bedoeld had. Saul wist daar allemaal niets van, totdat Samuel het over hem profeteerde.
Toen kwam Frederique met een groot blok ijs, waarin een superheld (Spiderman) ingevroren was. Maar één probleempje, hij kon niets doen omdat in het ijsblok zat opgesloten. Dat ijs om iemand heen kan komen door de lelijke woorden die mensen over je hebben uitgesproken. En doordat je deze woorden bent gaan geloven. Toen nam iemand van ons de Profetie föhn. Pas toen die met een verlengsnoer verbonden was met de stroombron kon die zijn werk doen. En het ijs begon hard te smelten. En iedereen werd aangemoedigd om “warme woorden” uit te spreken, en dat hielp! Dan beginnen de de lelijke woorden die mensen eerder hebben gesproken weg te smelten. Maar er was ook nog een Profetie hamer! En degene die met de hamermocht slaan, sprak weer een positief opbouwend woord: “Ik kan niet stuk!”. In één klap was het grote blok al in twee stukken gebroken. Met nog enkele hamertikken en de föhn werd Spiderman bevrijd! Zo kunnen wij bevrijd worden van het ijs dat ons gevangen houdt. Zie foto…

Read More

LoP training voorjaar 2018 is verplaatst!

In eerste instantie zou de Loving on Purpose training in februari/maart aangeboden worden, maar vanwege een aantal redenen is besloten om deze training te verplaatsen naar september/oktober van dit jaar:

 • De komende maanden is er al een groot aanbod van trainingen en cursussen, we willen het aanbod zoveel mogelijk spreiden. De periode na de zomervakantie is nog open.
 • In de jaaragenda willen we een vast ritme creëren van trainingen en cursussen die vaker aangeboden worden.
 • De connect track voor nieuwe mensen eindigt vóór de zomervakantie. Zij die zich willen aansluiten bij Berea kunnen na die track doorstromen naar de LoP training. (info over deze nieuwe track volgt nog)

Read More

Kerst lunch op zondag 24 december

Komende zondag vieren we als kerkfamilie kerst! Aansluitend is er na onze kerstdienst een gezellige lunch. Iedereen mag z’n eigen lunchpakket meenemen, zodat we samen kunnen delen vanuit overvloed. En natuurlijk zal er iets lekkers voor bij de koffie zijn!

Meenemen:
– Een koude lunch (er is géén mogelijkheid om iets op te warmen).
– (Hartige) taarten graag voorgesneden meenemen.
– Eigen opscheplepels!!

Belangrijk:
– Voor koffie, thee, frisdrank EN kerststollen wordt gezorgd.

Maandag 25 december, 1ste kerstdag, is er dus géén extra dienst!

Read More

Wie helpt om de kerstlunch te organiseren?

Op 24 december gaan we gezellig met elkaar lunchen! Wie zijn de handen en voeten die willen helpen met het klaarzetten en opruimen van deze kerstlunch??

Aanmelden kan bij Petra via info@bereanijmegen.nl of bij Yvonne via tielens6a@kpnmail.nl

Read More

Aanstaande zaterdag Seth Dahl in Ede

HAanstaande zaterdag 18 november is er een toerustingsdag met Seth Dahl, kindervoorganger in Bethel Redding (VS). Deze dag is in samenwerking met de gemeentes Eldad, De Schuilplaats en de Vineyard uit Ede en Rafaël Nederland. De focus van deze dag is om verder te ontdekken hoe we kinderen (en volwassen) kunnen toerusten om te leren luisteren naar Gods stem en onder leiding van Hem hun leven in te richten. Vanuit zijn jarenlange kennis en ervaring, zal Seth waardevolle sleutels met ons delen. Deze dag is voor kinderwerkers, ouders en iedereen die een passie voor kinderen heeft!

Tijd: 10.00u-15.30u (18 november)
Locatie: Marnix College, Prins Bernhardlaan 30 in Ede (Eldad)

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

Dag met Seth Dahl

 

 

Read More

Ontmoetingsdag op 18 november met Seth Dahl

Binnenkort komt Seth Dahl, kindervoorganger bij Bethel Redding in de VS, naar Nederland. Samen met de gemeentes Eldad, De Schuilplaats en de Vineyard uit Ede zijn we bezig om, op 18 november, een ontmoetingsdag/toerustingsdag te organiseren. De focus van deze dag is om verder te ontdekken hoe we kinderen (en volwassen) kunnen toerusten om te leren luisteren naar Gods stem en onder leiding van Hem hun leven in te richten. Seth zal natuurlijk delen vanuit zijn jarenlange kennis en ervaring. Deze dag is voor kinderwerkers, ouders en iedereen die een passie voor kinderen heeft!

Info over locatie, tijd en programma volgt op korte termijn!

Een aantal jaar geleden zijn we met een grote groep kinderwerkers vanuit Berea naar een toerustingsdag gegaan, waar Seth via Skype een krachtige en bemoedigende boodschap gedeeld heeft. Dit was een zeer geslaagde dag. Seth’s motto is dat kinderen niet alleen over God en de bijbel moeten horen, maar met Hem in contact moeten komen, zodat alles wat ze leren over de bijbel, levend wordt.

Wil je meer weten over Seth Dahl, zijn bewogen leven en zijn overwegingen, klik dan hier.

 

 

 

 

Read More

Conferentie Info 29, 30 september en 1 oktober

We willen je van harte uitnodigen voor de conferentie “Who am I & What I am created for” met Brian Connolly en Adam Bower.

Brian Connolly is sinds 2005 in full time ministry  en op dit moment mede-voorganger van de Praise Community Church in York (Pennsylvania  USA) Daarnaast is hij ook directeur van The Unveiling Profetic School een twee jarige trainingsschool waar studenten hun identiteit in God leren kennen en waar ze een profetische levensstijl leren ontwikkelen. Hij is schrijver van twee boeken  ‘First Dance’ and ‘Awakened.’  Brian is getrouwd en heeft vier dochters.

Adam Bower is senior voorganger van Praise Community Church sinds2005.  Zijn focus ligt op discipelschap en training.

In de flyer vind je alle praktische info die nodig is.

 

Read More

Move@Hatert

Van 14-18 augustus gaat voor het 8e jaar ons jaarlijkse project Move@Hatert van start.

Tijdens deze 5 intensieve dagen willen we d.m.v. sport en spel de jongeren uit de wijk Hatert beïnvloeden met de liefde van Christus en strekken ons er naar uit dat ze een ontmoeting zullen hebben met de Levende God.  Op de vrijdag avond is er een afsluitende buurt BBQ waar we veel mensen mogen verwelkomen.

Move@hatert is een project wat we als gemeente met elkaar willen doen en daarom hebben we jou hulp echt nodig bij:
– het opbouwen en afbreken van de tenten
– contact leggen met wijkbewoners
– voorbede voor deze hele week (er komt een aparte gebedsmail)
– De afsluitende buurt BBQ op vrijdag 18 augustus.

stuur even een mailtje naar bereanijmegen@gmail.com

Ruben Allen (Berea Missions)

Read More

Doopdienst

Zondag 27 augustus is er een doopdienst. Als je nog niet gedoopt bent en je zou graag deze stap maken, stuur dan een mailtje naar: bereanijmegen@gmail.com

Read More

Vakantie en Doopdienst

De  zondagen 16, 23 en 30 juli zijn dit jaar de zondagen dat er geen diensten zijn in Berea Nijmegen. Zondag 27 augustus is er een doopdienst. Als je nog niet gedoopt bent en je zou graag deze stap maken, stuur dan een mailtje naar: bereanijmegen@gmail.com

Read More

conferentie met Dr. Jonathan Welton

We willen je van harte uitnodigen voor onderstaande conferentie met Dr. Jonathan Welton.
foto van Jonathan Welton.

Dr. Jonathan Welton (30) is de oprichter (2014) en directeur van de Welton Academy, Supernatural Bible School (Bijbelschool voor het Bovennatuurlijke) in Rochester, New York.

 

Hij is de schrijver van een 9-tal boeken, waaronder de best-sellers “School of the seers” (over de rol van profetische “zieners”) en “Raptureless” (over Openbaring, de eindtijd en het Koninkrijk dat er nu al is). Samen met zijn vrouw Karen heeft Jonathan als jong volwassene een aantal jaren deel uitgemaakt van de staf van de bekende theoloog Randy Clark en heeft hij hem vergezeld op talloze internationale reizen, seminars en outreaches.


Zijn theologische doctoraalscriptie “Understanding the whole Bible” is inmiddels ook in het Nederlands in boekvorm met als titel “Het betere verbond” beschikbaar. In dit boek wordt o.a. veel aandacht geschonken over de rol van de verschillende verbonden die in de Bijbel worden genoemd en die God sloot met Noach, Abraham, Mozes, David en Zijn zoon Jezus. Hij legt helder uit hoe het  “oude verbond” met Mozes, sinds de val van Jeruzalem in 70 AD, volledig vervangen is door het “nieuwe verbond” met Jezus en wat dat voor ons betekent.
 
Een aantal personen uit het Berea Leiderschaps Team en uit de gemeente volgen ( of hebben) de Welton Academy  geheel of gedeeltelijk gevolgd. Gerard Keurentjes, de voorganger van de Eldad gemeente in Ede, is degene die al een aantal jaren een voortrekkersrol vervult bij het bekend maken van het veelzijdige gedachtengoed van Jonathan Welton. Zie 
 
Eldad Lab of Supernatural Love, de online cursus van Welton Academy die in groepsverband wordt gevolgd  http://eldad.nl/wp-content/uploads/2015/06/Brochure_EldadLab.pdf
 
Het onderwijs van Jonathan Welton gaat ook over het leven als glorieuze zonen en dochters van de Vader, in de realiteit van de hemel op aarde en de centrale rol die de apostel speelt bij de toerusting van de gemeente. Onderwerpen die voluit relevant zijn in het kader van de praktische uitwerking van onze Berea missie, visie en waarden. 
 
Ook om die reden wordt de conferentie van 7 t/m 9 juli in Ede van harte bij iedereen aanbevolen.

Read More

Seminar ‘Onze kinderen doelbewust liefhebben’

Een seminar over het liefhebben en  opvoeden van kinderen. De basis van dit seminar is het boek van Danny Silk “onze kinderen doelbewust liefhebben”.

Onze kinderen doelbewust liefhebben laat zien hoe je de principes van het Koninkrijk van God en een hart dat uitgaat naar de Heer in je kinderen kunt planten. De eenvoudig toe te passen methode geeft je gereedschap om je kinderen op te voeden in de vreugde en de volheid van de Heer Jezus.

In tegenstelling tot de traditionele benadering leert dit boek ouders hoe zij hun kinderen kunnen leren om te gaan met hun vrijheid alsmede hun hartsrelaties kunnen beschermen.
‘…en waar de Geest des Heren is, is vrijheid.’ (2Cor 3:17) 

Vrijheid is een basisbehoefte van kinderen. Als we dit niet inzien of hiervan niet op de hoogte zijn, zal dit uiteindelijk de vertrouwensband tussen ouder en kind vernietigen.

Er is in de liefde geen vrees, maar de volmaakte liefde drijft de vrees uit; want de vrees houdt verband met straf en wie vreest, is niet volmaakt in de liefde. (1Joh 4:18) 

Onze kinderen doelbewust liefhebben komt met voorbeelden, concepten, vaardigheden en ideeën die ouders helpen om angst bij hun kinderen te verminderen door niet langer straf als opvoedkundig instrument te gebruiken maar hun hart te versterken zodat zij hun bestemming zullen bereiken.

Danny Silk is verbonden aan Bethel in Redding en is ook voorzitter van de  organisatie Loving on Purpose die zich bezig houdt met toerusten van gezinnen en gemeenschappen op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Hij en zijn vrouw, Sheri, hebben drie kinderen. Als huisgroepleiders en pleegouders hebben zij in het leven van meer dan 70 tieners een ouderlijke rol vervuld.

Dit seminar is bedoeld Voor (groot)ouders, leerkrachten, jeugdwerkers, (jeugdhulp)hulpverleners en alle andere geïnteresseerden.

Spreker en Seminar leider : Hans-Jörg Käsch jeugdwerker uit Duisburg (Duitsland)

zaterdag 9 september 2017 van 9.30 tot 16.30 uur

Prijs: 35 euro p.p. koffie & thee en lunch inbegrepen

Waar:  Marnix College, Pr. Bernhardlaan 30, 6713 MC Ede

Je kunt je aanmelden bij Petra van de Weetering: bereanijmegen@gmail.com

Read More

Vakantie

Zoals iedere jaar kunnen we de zondagen  voor en na de vierdaagse geen gebruik maken van het wijkcentrum. Het gaat om  16, 23 en 30 juli.  Op deze zondagen komen we niet samen in de Burghart.

Read More

Visie zondag en lunch op 25 juni

De afgelopen weken zijn we bezig geweest met de missie, visie en waarden van Berea Nijmegen. De weg ernaar toe en de uitwerking daarvan was een boeiende reis. Op zondag 25 juni willen we je  tijdens een speciale interactieve dienst laten kennismaken met alle teams binnen Berea Nijmegen. We gaan van start met een gezamenlijke tijd van aanbidding, waarna we in beweging komen en je met een kleine groep kan kennismaken met:

Pastoraat en Ministry
Worship
Connect&hospitaliy
Prophetic development
Kingdom kids
Missions.
Derk en Hanka Oosterveld en Piet van Walsem zijn ook in ons midden. Je kunt dus ook kennismaken met de projecten die we als Berea ondersteunen.

De focus ligt op ontmoeting. Daarom sluiten we deze zondag af met een gezamenlijke lunch in de ontmoetingsruimte beneden. Neem dus je eigen lunchgerecht mee!!!!

Read More

Geen dag zonder (on) geloof

 

Claire studeert op de kunstacademie in Arnhem.
Ze heeft als studieopdracht een ruimte aangekleed met als thema geen dag zonder (on) geloof.
Iedereen is welkom om het te bezichtigen.

Read More

Mini conferentie met Brian Connoly

Vorige jaar heeft Theo tijdens een conferentie in Noorwegen een ontmoeting gehad met  Brian Connolly. Brian was daar een van de hoofdsprekers en heeft aangegeven graag naar Nijmegen te willen komen om onze gemeente te dienen. Inmiddels zijn er concrete afspraken gemaakt en gaan we  van 29 september tot en met 1 oktober een mini conferentie houden waar hij zal spreken.

Brian Connolly is sinds 2005 in full time ministry en op dit moment mede-voorganger van de Praise Community Church in York (Pennsylvania  USA) Daarnaast is hij ook directeur van The Unveiling Profetic School een twee jarige trainingsschool waar studenten hun identiteit in God leren kennen en waar ze een profetische levensstijl leren ontwikkelen. Hij is schrijver van twee boeken  ‘First Dance’ and ‘Awakened.’  Brian is getrouwd en heeft vier dochters.

Read More

Visie Zondag

Op zondag 25 juni gaan we tijdens een speciale interactieve dienst kennismaken met alle afdelingen/ministries binnen Berea Nijmegen. We gaan van start met een gezamenlijke tijd van aanbidding, waarna we in beweging komen en in kleine groepen kennismaken met wat are allemaal al zo gebeurd. De focus ligt op ontmoeting.  Je krijgt info over het kinderwerk en je mag je even kind voelen. Er zal een pastorale info hoek zijn, waar mensen van het pastorale team jou vragen kunnen beantwoorden en iets zullen vertellen over de verschillende vormen van hulp/zorg die we als Berea gemeente bieden. het profetische team staat klaar om je een woord van bemoediging  te geven. Derk en Hanka zullen samen met Ruben de Missie post van Berea bemannen. David Dondorp zal zijn hart en passie voor worship delen en Piet van Walsem zal aanwezig zijn om iets te vertellen over Village of Peace. Daarna komen we samen om te lunchen, dus neem je eigen lunch mee. Voor drinken wordt gezorgd.

Read More

Move Hatert

Van 14 tot 18 augustus vind voor het zevende jaar Move@Hatert plaats. Met een geweldige team sporters willen we daar de liefde van God te laten zien door middel van voetbal, spelletjes, en nog veel meer. We sluiten de week af met een knallende BBQ voor alle bewoners van de wijk Hatert. Maar we kunnen dit niet zonder jou steun en hulp. We hebben veel vrijwilligers nodig voor het komende zomerproject. We hebben mensen nodig die willen helpen met opbouwen en afbreken, mensen die willen helpen met de BBQ, maar ook bidders en mensen die op het veld zijn om contacten te leggen met bewoners. etc. De komende zongen zullen er lijsten liggen waar je je ook kunt inschrijven.

Read More

Tweede bijeenkomst Christelijk ondenemersplatform Nijmegen

In februari hebben we een erg geslaagde 1ste bijeenkomst gehad in het van der Valk Hotel. Hier willen we vervolg aan geven d.m.v. een netwerkochtend! Ons doel is om christelijke ondernemers met elkaar te verbinden om vanuit een levende relatie met God hun bedrijf te runnen.

De volgende CopN bijeenkomst is daarom op zaterdag 17 juni 2017. Met een interactief programma kunnen ondernemers elkaar inspireren en bemoedigen. Heb je een eigen bedrijf of ben je daar onlangs mee van start gegaan, ben je zzp’er, of heb je een andere connectie met ondernemerschap, dan ben je van harte welkom! Meld je a.j.b. zo snel mogelijk aan door een mail te sturen naar copnijmegen@gmail.com!
Tijd: 9.30 uur – 12.00 uur
Locatie: Boskapel, Graafseweg Nijmegen
Kosten: € 15 per deelnemer

Read More

Mini conferentie met Brian Connoly

Vorige jaar heeft Theo tijdens een conferentie in Noorwegen een ontmoeting gehad met  Brian Connolly. Brian was daar een van de hoofdsprekers en heeft aangegeven graag naar Nijmegen te willen komen om onze gemeente te dienen. Inmiddels zijn er concrete afspraken gemaakt en gaan we  van 29 september tot en met 1 oktober een mini conferentie houden waar hij zal spreken.

Brian Connolly is sinds 2005 in full time ministry  en op dit moment mede-voorganger van de Praise Community Church in York (Pennsylvania  USA) Daarnaast is hij ook directeur van The Unveiling Profetic School een twee jarige trainingsschool waar studenten hun identiteit in God leren kennen en waar ze een profetische levensstijl leren ontwikkelen. Hij is schrijver van twee boeken  ‘First Dance’ and ‘Awakened.’  Brian is getrouwd en heeft vier dochters.

Meer info volgt.

Read More

Kingdom kids

Op zaterdag 1 april van 13.30 tot 16.00 uur zijn zij welkom in het wijkcentrum Burghardt, waar we in de grote zaal een feestje voor hen georganiseerd hebben. Een speciaal feestje, want tijdens deze middag mogen ze God beter leren kennen. En God kennen en met Hem omgaan is het mooiste wat je kunt doen in je leven!

We gaan de kinderen trakteren op leuke worship met een echte band. We gaan ze ook trakteren op limonade en snoepjes, en we spelen spelletjes natuurlijk, want zo’n feestje is het ook. En vooral trakteren we ze op speciale, persoonlijke verhalen over God in een speciale, persoonlijke sfeer. De grote zaal wordt omgetoverd tot feestzaal!

Iedereen mag vriendjes en vriendinnetjes meenemen!

We willen echter wel graag weten hoeveel kinderen er komen. Degenen die afgelopen zondag 5 maart in de kinderdienst aanwezig waren hebben onderstaande uitnodiging ontvangen. Onderaan (onder de stippellijn) kun je je naam en groep schrijven, dit deel afknippen, en op de komende zondagen inleveren bij de leiding van je groep. Je mag ook mailen naar Frédérique (f.vdweetering@gmail.com) of Ellen (elleke.knol@gmail.com). We willen de kinderen tijdens het feest indelen in midden- en bovenbouw, vandaar dat we dit ook willen weten. De uiterste aanmeld datum is woensdag 29 maart.

Wanneer er nog ouders of oudere tieners zijn, die bij het opbouwen of tijdens deze middag willen helpen: willen jullie dit ook doorgeven via de mail aan Ellen of Frédérique?

We vragen aan alle andere ouders om de kinderen op tijd te brengen. We laten de buitendeur open tot kwart voor 2, daarna begint het programma en willen we de buitendeur kunnen sluiten, zodat er ook geen onbekenden kunnen binnenkomen. Bij het ophalen geldt dus ook dat we de buitendeur dicht laten, totdat het feestje klaar is om 16.00 uur.   We hopen alle kinderen te zien op de eerste KIDS PARTY

Groeten van Frédérique en Ellen

 

 

 

Read More